• SAVNET: Vidar Gundersen (53).

Lille julaften forsvant Hamar-mannen Vidar Gundersen sporløst i Løten.

Han ble sist sett gående, etter at en bil han hadde kjørt av Militærvegen med en bil han hadde lånt.

Han ble meldt savnet 2. januar, og fram til 24. januar lette politiet etter ham. Uten resultat.

GJENOPPTAR

– Etter påske kommer vi til å gjenoppta organisert leting etter den savnede, med hjelp fra hjelpeorganisasjoner og frivillige, sier Bjørn Fredrik Monné til HA. Han er leder for narkotika- og vinningsseksjonen ved Hamar politistasjon.

Politiet og familien har prøvd ulike innganger for å få tips om hva som kan ha skjedd med Vidar Gundersen. Blant annet har saken vært oppe på TV2-programmet Åsted Norge.

INGEN AVGJØRENDE TIPS

Politiet har fått flere tips i saken, og de har også avhørt en god del personer i rusmiljøet i Hamar. Det er informasjon i saken om at Gundersen skal ha fått trusler, og dette er politiet godt kjent med.

– Det er ingen av de tipsene eller informasjonen vi har fått inn til nå som har greid å bringe klarhet i saken, sier Monné til HA.

Det er folk som både har sett og snakket med Gundersen etter at han kjørte av vegen. Han skal også ha blitt tilbudt hjelp, men takket nei.

Det kom inn tips etter Åsted Norge, men ikke noe av dette har ført til en oppklaring av den mystiske forsvinningen.

Alle spor av aktivitet på Gundersens mobiltelefon slutter i området Militærvegen.

Det ble også funnet fotspor i snøen langs vegen som politiet tror stammer fra Gundersen. Disse slutter et stykke inn i skogen, og området for disse sporene er grundig gjennomlett.

ENKLERE FORHOLD

Is og snø oppå hogstflater gjorde den fysiske letingen krevende for letemannskapene i området øst for Rokosjøsaga i januar.

Etter påske er det stort sett bart i hele det store skogområdet, og politiet håper det vil være enklere forhold for å lete etter den savnede.

Politiet er fortsatt interessert i tips og opplysninger dersom noen skulle vite noe om den savnede Vidar Gundersen fra Hamar.

Les også
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.