Klokken 02.47 natt til søndag ble to personer bortvist fra Hamar sentrum.

Årsak: De to oppførte seg kranglete.

Halvannen  time tidligere ble en vakt på et utested på Vinstra i Gudbrandsdalen slått av en gjest på utestedet. Gjerningspersonen ble bortvist fra Vinstra sentrum og får opprettet en sak mot seg i politiets systemer.

En time før det igjen ble tre personer bortvist fra et utested på Vinstra. Politiet opplyser at det var amper stemning - og det politiet kaller "tildragelser" - utenfor et  utested. Politiet meglet og sendte bort tre personer.

Klokken 02.37 var det en tildragelse mellom flere personer på Gjøvik. En person oppsøkte legevakten etter å ha blitt slått. Politiet melder at hendelsesforløpet er noe uklart. Det kan vanke en anmeldelse i ettertid.

Omtrent på samme tid, nøyaktig bestemt klokken 02.20 var det tilløp til slagsmål i Elverum. Politiet melder at de raskt fikk kontroll  på saken og at to personer ble bortvist fra sentrum.

En drøy time senere var det slagsmål i Lillehammer. Tre personer var involvert. Hendelsesforløpet er uklart. Tre personer ble bortvist fra sentrum i OL-byen.

I Alvdal ble en person tatt for råkjøring natt til søndag: Like etter midnatt ble vedkommende mål til 104 km/t i 80-sonen. Føreren fikk førerkortet beslaglagt på grunn av for mange prikker.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00