Når fylkestingspolitikerne møtes neste uke, skal de fordele penger som ikke ble brukt opp i 2016. 12 millioner kroner er tenkt avsatt på disposisjonsfond. Resten av mindreforbruket skal fordeles på ulike gode formål. Blant forslagene er å øke investeringsrammen for oppgradering av internatet på Jønsberg videregående skole med fire millioner, fra 24,7 til 28,7 millioner.

De største summene er tenkt brukt på denne måten: 30 millioner inn på såkornfond, 15 millioner kroner til økt vedlikehold på fylkesvegnettet, ti millioner til økt bredbåndssatsing, fem millioner til utvikling av høgskoletilbudet, og to millioner til å styrke voksenopplæringen.

Det foreslås også å bruke 2,8 millioner kroner på ladestasjoner for elbiler, og Atlungstad brenneri kan få 500.000 kroner.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.