Tirsdag ved 17:55-tiden fikk politiet tips om mistenkelig bilkjøring i Furnes i Ringsaker. Den aktuelle bilen var uregistrert, og vekket derfor oppsikt.

En kontroll av de fire personene i bilen viste raskt at alle var påvirket av narkotika.

Sjåføren mistenkes for å ha kjørt en uregistrert motorvogn i påvirket tilstand, og for bruk av narkotika.

Politiet gjorde beslag av en mindre mengde ulovlige stoffer.

Som om ikke det var nok, ble ytterligere to personer uten tilknytning til bilen påtruffet ved kontrollstedet. Også disse mistenkes for bruk av narkotika.

Alle de seks siktede er i alderen 17-19 år. Det opplyser Innlandet politidistrikt natt til onsdag.

LES OGSÅ: Kontrollerte bil og fant en mindre mengde narkotika

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.