For tredje året på rad har de 420 ansatte ved Norsk Tipping valgt å la årets julegave gå til et godt formål. Onsdag var de ansatte samlet i kantina for å overrekke årets julegave til to nye mottakere – Barnekreftforeningen og Funkis IL. Sistnevnte er et lokalt idrettslag som gir et tilbud til funksjonshemmede barn og voksne. Daglig leder Vidar Alberti er strålende fornøyd med gaven:

– Nå har vi penger til å arrangere turer i sommer. Dette er en stor anerkjennelse for hele gruppa. Utrolig bra for alle som dukker opp på våre aktiviteter, smiler han til HA.

Barnekreftforeningen skal bruke pengene på smarte roboter som skal hjelpe langtidssyke barn med å holde kontakten med familie og venner mens de er på sykehus. De første robotene blir levert til Lillehammer sykehus allerede før jul.

I fjor gikk julegavepengene fra Norsk Tipping til Hedmark Røde Kors og Hamar Frivilligsentral.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.