– Det er ikke så ofte jeg skryter av en Ap-kommune, men all honnør til Stange kommune for å ta initiativ til båtmarina ved Hias, sier Tor André Johnsen.

– Det er cirka 10.000 båter på Mjøsa og nå kan Stange bli Innlandets svar på sørlandsperler som Arendal og Tvedestrand, sier Johnsen.

Stortingsrepresentanten hilser planene om en ny båthavn og vinteropplag velkommen.

– Der virkelig flott at Stange ønsker å legge til rette for det maritime for det har verken Ringsaker eller Hamar gjort. Nye opplagsplasser er også sterkt ønsket fordi vi da slipper skummel landtransport langs vegnettet. Selv har jeg båt på Mjøsa og sto nærmere 10 år på venteliste i Hamar båtforening. Stange kan bli et midtpunkt for båtfolket på Mjøsa, sier Johnsen, som mener det miljø- og trafikkmessige aspektet må tillegges stor vekt i framtida. Å ta opp båten rett fra Mjøsa med kran uten å måtte kjøre lange avstander, har stor gevinst, og Johnsen mener Hias og Stange er svært sentralt.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.