Tor Andre Johnsen (Frp) hadde en stor politisk dag da han ble valgt inn på Stortinget for fire år siden. På NRKs valgvake i Elverum tripper han rundt i spenning:

- Jeg er mer spent nå enn for fire år siden. Målingene spriker, men jeg håper og tror på fornyet tillit, sier Tor Andre Johnsen.

ER TRYGGERE ENN REGJERINGEN

Samtidig sitter han med en følelse av at det vil gå vegen.

- Jeg tror jeg er tryggere enn regjeringen. Men spennende blir det, sier Johnsen.

Emilie Enger Mehl (Sp) venter også i spenning på de første valgresultatene. Hun kan med et godt Sp-valg bli valgt inn fra Hedmark sammen med Trygve Slagsvold Vedum.

- Det blir utrolig spennende. Selvfølgelig har jeg troen, men det er likevel helt åpnet, sier hun.

USIKKERT FOR AP

Hedmark Ap er spent på om de klarer å beholde sine tre plasser på Stortinget. Nils Kristen Sandtrøen er trygg på sin andreplass, men håper også å få med seg Tone Sønsterud i fire år på Stortinget.

- Vi er alle veldig spent. Vi har hatt en god valgkamp og vervet 400 nye medlemmer. Det er morsomt å se hvordan det går i dag, sier Sandtrøen.

Magne Rydland (KrF) har et håp om å knipe en plass.

- Slik valgsystemet er, vil nok ikke det være klart før i morgen hvem som får den siste plassen i Hedmark, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.