Orions Jonathan Quarcoo har beina godt plantet på bakken, selv etter opplevelsen i VM i London, som avsluttes denne helgen.

Vinneren forteller at det er stor forskjell på stadionene, men han trives uansett.

– Det er klart det er store kontraster. Fra femstjerners hotell i London til campinghytte i Harstad. Forskjellen er enorm, men jeg trives med begge deler. For meg handler det om å løpe fort, sier den sympatiske sprinteren.

Mentalt sliten

Oppstyret rundt et VM er stort, noe Jonathan fikk erfare.

– I et VM var det ikke løpene jeg ble sliten av. Det er alt rundt med presse og alt som hører med. Jeg måtte passe på at jeg hadde riktig kleskode på de forskjellige treffene. Jeg får lande litt denne helgen. Nå skal jeg slappe av med engelsk fotball mellom løpene, noe jeg gleder meg til, sier sprintesset.

Hyggelig i NM

Jonathan Quarcoo fikk det likevel travelt i NM-byen Harstad. Alle ville ha en bit av Orion-gutten. 

Arrangørklubben likte svært godt at han stilte opp i junior-NM, bare få dager etter han var ferdig med sitt løp i London.

– Jeg har ikke tenkt så mye over akkurat det jeg da. For meg var det en selvfølge å stille opp i junior-NM. Sjøl om jeg har løpt i VM, så er et NM viktig for meg, sier Jonathan Quarcoo.  

Utrolig sterk 100 meter

At Jonathan er i form beviste han på 100 meterfinalen. Han løp inn til supersterke 10,28 sekunder. Det er kun to hundredeler unna personlig rekord. I Harstad er det surt og kaldt. Jonathan tok ingen sjanser og løp i lange bukser. Å få slik en sterk tid viser at Jonathan er i sitt livs form.

Joachim Sandberg på andreplass løp inn til tiden 10,62. Å vinne med hele 32 hundredeler på 100 meter, er ren utklassing. 

Fra luksus i London til enkle kår i Harstad, spiller ingen rolle for Quarcoo. Han er Norges beste sprinter om dagen.

Orions Petter Myhr tok en meget sterk sølvmedalje på 3.000 meter hinder. Petter løp inn på tiden 9.23,76, noe som var 7,70 sekunder etter vinner Fredrik Sandvik fra Askim.

Moelv-jenta Lene Retzius vant overlegent stav i klasse K 22. Lene hoppet 4, 20 meter. Dessverre så var det kun en deltaker til i den klassen.

Emmanuel Quarcoo løp inn til beste tid på 400 meteren i klasse G19. Yngste Quarcoo løp på sterke 50,00 sekunder.

Finalen løpes på lørdag formiddag.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.