MIDTFJELLKOIA i Åsmarka i Ringsaker er et enkeltpersonforetak etablert av Arnfinn Stalsberg (55). Formålet er kafé/restaurantdrift.

GARSDUTSTYR AS på Ridabu i Hamar har 30.000 kroner i aksjekapital og følgende formål: «Salg av gardsutstyr og alt hva herved står i forbindelse, herunder konsulentvirksomhet (…)». Geir Husum Syverud (42) er eier, daglig leder og styremedlem. Hamar-advokat og styreproff Jens Bjarne Grønland (63) er styreleder. Syverud er fra før eksternt styremedlem i Landbruksmaskiner AS på Gjøvik. Grønland sitter i en lang rekke styrer.

TØMRER MORTEN STORMOEN AS på Ingeberg i Hamar har 30.000 kroner i aksjekapital. Byggmester Morten Stormoen (31) driver fra før gjennom et enkeltmannsforetak.

MBM INVEST AS på Ridabu i Hamar har 30.000 kroner i aksjekapital. I tillegg til investeringer inngår utleie av arbeidskraft og eiendom i formålet. Bård Eivind Bratlie (42) fra Ridabu, Markus Bratlie (23) fra Ilseng og Marius Mellum fra Moelv står med en tredel av aksjene hver. Det nye selskapet er registrert med 95 prosent av aksjene i Bolig Norge AS på Ridabu. Alle de tre har flere verv. Mellum er styreleder i det nye selskapet.

VOGNVEGEN 65 A i Moelv har 30.000 kroner i aksjekapital og eies av Taita Holding AS i Moelv som eies av Geir Karlsen (56). Han er nok best kjent for å ha bygd opp Dala Trykk til en stor aktør. Den virksomheten ble for noen år siden solgt til Hamar Media AS som eier blant annet HA, trykkeri og mer.

BJØRSETH INDUSTRISERVICE AS i Stange har en million kroner i aksjekapital og skal drive med utleie av eiendom og investeringer. Jan Erik Bjørseth (71) er eneeier, enestyre og daglig leder. Han har fra før registrert samme foretaksnavn som enkeltmannsforetak.

GK BYGGETJENESTER AS i Løten har 30.000 kroner i aksjekapital. Genadijus Kostiajevas (34) er innehaver, enestyre og daglig leder. Kostiajevas har fra før et enkeltpersonforetak.

BSDE IMPORT er etablert som enkeltpersonforetak i Stange av Lena B. Snekkersveen (35) og Carl Snekkersveen (29). Sistnevnte er daglig leder. Lena er registrert som innehaver. Formålet er engroshandel med klær. Carl har fra før Hedmark Chip Tuning som en et enkeltmannsforetak.

STIAN HOELSETH AS i Hamar har 30.000 kroner i aksjekapital og Stian Hoelseth (36) som eier, daglig leder og enestyre. Han har fra før 15 ulike posisjoner i Brønnøysundregistrene. Det nye selskapet skal drive med investeringer og eiendom.

DK FINANCE AS har 30.000 kroner i aksjekapital og Daniel Kristoffersen (fylte 25 onsdag) fra Hamar som eneeier og styreleder. Formålet er investeringer/eiendom. Adrian Bakken Aaseth (24) fra Fjellhamar er styremedlem. Daniel har fra før DK Fotography som enkeltpersonforetak.

PROCUT TREFELLING AS på Ridabu i Hamar har 50.000 kroner i aksjekapital og følgende formål: «Selskapet skal drive trefelling av trær i boligstrøk og skog. Stubbefresing av stubber etter trefelling eller allerede eksisterende stubber. Linjerydding av skog for kraftselskaper.» Kristoffer Børke (30) er registrert som eneeier, enestyre og daglig leder.

JET-MASKIN AS i Vang i Hamar har 30.000 kroner i aksjekapital og skal drive med maskinentreprenørvirksomhet Atle Nybakken (38) er eneeier, enestyre og daglig leder. Han er fra før registrert med et enkeltmannsforetak og verv i Dobloug Entreprenør AS.

JEVNE STÅL OG BLIKK AS i Brumunddal har 30.000 kroner i aksjekapital og blikkenslagervirksomhet som hovedformål. Jon Inge Arntzen Jevne (33) er eneeier, enestyre og daglig leder. Han har fra før et enkeltmannsforetak med samme navn.

TROLLZOIENE er etablert som et enkeltpersonforetak i Moelv av Janne Hansen Lihaug (27). Formål: «Oppdrett av hund».

HÅNDVERKER SPESIALISTENE AS i Brumunddal har 30.000 kroner i aksjekapital og følgende formål: «Oppføring av tilbygg og renovering, montasje av kjøkken og bad samt alt som naturlig hører inn under dette.» Jacek Jozef Francuz (fyller 27 den 25.) og Ismena Hiacynta Francuz (26) står for en halvpart hver. Sistnevnte er daglig leder og styreleder. Jacek er styremedlem. Begge har enkeltpersonforetak fra før.

HAMAR BYGG& BOLIG AS har 30.000 kroner i aksjekapital og formål som rommer både håndverkstjenester og salg/kjøp av motorkjøretøy. Jøran Teig (66) står for 90 prosent av aksjene. Kristian Teig (36) har resten. Jøran Teig er daglig leder og styremedlem. Kristian Teig er styremedlem og Maren Persson (35) styreleder. Hun er fra før registrert med 51 prosent av aksjene i Morgendagen AS i Hamar. Selskapet har salg/formidling innen forsikring som formål.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.