METTHORS AS i Hamar har 30.000 kroner i aksjekapital og Mette Thorslund (48) som daglig leder og styreleder. Fred Terje Thorslund (71) og Reidar Arne Otterstad (70) er styremedlemmer. Selskapets primære formål er utleie av arbeidskraft.

MACH AS i Stange har 100.000 kroner i aksjekapital. Formål: «Investeringer i aksjer, eiendommer, drift av eiendommer (…).» Espen Skjegstad Løvås (51) er daglig leder og enestyre. Han er varamedlem/styremedlem i flere foretak – for det meste ved Støsaga/Harasjøen.

LENE DJUPVIK AS i Brumunddal har hele 500.000 kroner i aksjekapital og Lene Djupvik (30) som daglig leder/enestyre. Selskapet har Rema 1000 Brumunddal som underavdeling. Djupvik har fra før L. Djupvik Holding AS på Lillehammer.

TÅRN PARKEN AS i Brumunddal har 30.000 kroner i aksjekapital og Rolf Arne Høyen (51) som daglig og styreleder. Rolf Kenneth Ferger Høyen (32) er styremedlem. Begge er inne en lang rekke selskap. Høyen Eiendom, der senior eier 62 prosent og junior 14, er det største. Selskapet eier ti selskap – derav åtte 100 prosent. Selskapets egenkapital er på 9,8 millioner kroner og egenkapitalandelen på 16 prosent.

NORHEAT AS i Brumunddal har 100.000 kroner i aksjekapital og Nils Peter Skyberg (fyller 55 den 23.) som daglig leder og styremedlem. Stefan Patrik Jakobsson (48) er styreleder. Formål: «Entreprenørvirksomhet innen kraft og varme (….)». Skyberg er fra før av registrert som innehaver av Nor Heat AS (i to ord). Dette selskapet varslet en fisjon (oppdeling) i oktober. Nor Heat AS økte i fjor driftsinntektene fra 20 til 30 millioner kroner og pene resultater med marginer på rundt 10 prosent. Uten utbytter på fem år med overskudd på 1,5 til 3,8 millioner kroner (før skatt) har selskapet med om lag 20 ansatte bygd opp en egenkapital på 9,2 millioner kroner og egenkapitalandel på sterke 57 prosent.

VIDAR MARTINSEN EIENDOM AS i Løten har 30.000 kroner i aksjekapital og Vidar Martinsen (51) som daglig leder og enestyre. Han har fra før et enkeltmannsforetak i eget navn. Her er vaktmestertjenester registrert som bransje.

LH FORVALTNING AS i Furnes i Ringsaker har Liv Hoel (58) som daglig leder, enestyre og eneeier. Selskapet skal eie og forvalte aksjer. Hoel er registrert som eier av Ormsrudgården AS i Torggata 21 i Hamar. Her er blant annet Skøyern Kiosk AS registrert. Eiendomsselskapet hadde i fjor driftsinntekter på 618.000 kroner. Etter flere gode år med marginer på 30 til 50 prosent ble det i fjor driftsresultat og resultat før skatt på 44.000 kroner (7 prosent). Fordelt på fem årene har eieren de siste årene tatt utbytter på 640.000 kroner.

TORGGATA 21 AS i Hamar 30.000 kroner i aksjekapital og samme Liv Hoel i alle roller.

SENSKADE DA i Brumunddal har fire likeverdige deltakere: Lars Roger Høiberg (27), Håkon Gulbrandsøy Tvedt (28), Kim Andreassen (25) og Bjørnar Høystad Lunna (28). Sistnevnte er kontaktperson. Formål: «Musikk/underholdning. Salg av bandeffekter.»

RUSTAD EIENDOMSDRIFT AS i Løten har 30.000 kroner i aksjekapital og Ole Rustad (25) er daglig leder og enestyre. Han har et enkeltpersonforetak der grunnarbeid er bransjen.

BBB HOLDING AS i Hamar har 30.000 kroner og navn etter innehaver, daglig leder og enestyre Bjørke Bøje Bækkel (47). Han er inne i en rekke selskap. I det største, Isoleringsfirmaet Activ Nord AS i Løten er han daglig leder, styreleder og majoritetseier gjennom Activ Holding AS. Løten-selskapet økte i fjor driftsinntektene fra 6,7 til 11,5 millioner kroner. Driftsresultat og resultat før skatt gikk fra minus på cirka 300.000 til pluss på 1,4 millioner kroner. Etter fire år uten utbytter får eierselskapet en million kroner for 2015.

BB LØTEN EIENDOM AS i Løten har 30.000 kroner i aksjekapital og samme Bækkel som daglig leder, enestyre og eier gjennom Activ Holding AS. Activ Holding AS er registrert som eneeier av selskapet bak den greske restauranten der Leonardo var i Hamar.

FRU KRYSTALL LYS OG INTERIØR AS i Brumunddal har 30.000 kroner i aksjekapital og følgende formål: «Engros- og detaljsalg av møbler, interiør og belysning.». Bjørnar Blix Mevik (53) er registrert som daglig leder og varamedlem til styret som ledes av Elin Johnsrud (48). Nestleder Tone Johnsrud Mevik (52) utgjør resten av styret. De to er eiere.

BERGVEGEN 2 AS i Moelv har 30.000 kroner i aksjekapital og Svein Kåre Bakken (66) som daglig leder og enestyre. Han er inne i flere selskap. SK Bakken Bygg AS, der han er daglig leder og eneeier, er størst. Her falt i fjor driftsinntektene fra 22 til 12,7 millioner kroner. Driftsresultatet falt fra 241.000 til 8.000 kroner og resultat før skatt fra 45.000 til minus 137.000 kroner. Egenkapitalen er på 1,7 millioner kroner og egenkapitalandelen på 23 prosent.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.