Nye Veier og Hæhre Entreprenør har allerede varslet usedvanlig stor fare for kø og trafikktrøbbel hele denne uka.

I perioden tirsdag 11. til fredag 14. juni skal nemlig den gamle brua i Åkerkrysset rives, noe som påvirker trafikken på både E6 og rv. 25 (Vangsvegen) rundt Midtstranda.

Ifølge lokalsendingene på NRK Hedmark og Oppland skal trafikken omdirigeres fra klokken ni denne morgenen.

HAs syklende journalist Trude Ånnevik kunne rapportere om tett trafikk og mye kø på Vangsvegen inn mot Hamar i morgentimene.

Til helga stenges også Rørosbanen når bru nummer to skal rives.

HA har allerede oppsummert det enorme riveprosjektet i denne fyldige artikkelen.
(åpen for alle lesere)

Her kan du lese mer om hva som skal gjøres – og hvordan det vil påvirke trafikkflyten de neste dagene.

Er du rammet av kaos i trafikken? Kontakt oss på tips@h-a.no hvis du opplever noe unormalt!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.