MR PRODUKSJONER er etablert som et enkeltpersonforetak i Furnes i Ringsaker av Marius Resvold (33). Formål: «Produksjon lyd, lys og scene.»

STORGATEN 112 LILLEHAMMER AS med 100.000 kroner i aksjekapital er registrert i Mesnali i Ringsaker. Odd Petter Midtby (70) er registrert som daglig leder og styreleder. Kristin Midtby Elde (64) er styremedlem. De er fra før registrert med tilsvarende roller i et ANS (ansvarlig selskap) med samme navn.

VEGAR HAAVE ANLEGG AS i Brumunddal er etablert med 200.000 kroner i aksjekapital. Formål: «Entreprenørvirksomhet og annen virksomhet som naturlig står i forbindelse med dette». Vegar Haave (30) er registrert som daglig leder og enestyre. Han har i sommer også etablert selskapene Bru Eiendom AS og Bru Anlegg AS.

BLÆSTADLÅVEN KAFÉ OG CATERING AS på Ridabu i Hamar har 30.000 kroner i aksjekapital og Renate Johannessen (28) fra Ridabu som daglig leder og styremedlem. Line Merethe Hansen (30) fra Jømna er styreleder. Johannessen er fra før registrert med en tredel av ansvaret i Blæstadlåven Kafe og Catering DA. Her har Hansen en tredel. Den siste tredelen er registrert på (36) Karl Martin Amundsen fra Kongsvinger.

CRYO21 HAMAR er etablert som et Cato Nysveen (43) fra Vang i Hamar. Firmaet har adresse på Brygga 20 i Hamar der Actic treningssenter er blant leietakerne etter at politiet flyttet ut. Nysveens enkeltpersonforetak har følgende formål: «Helsetjenester med salg av produkter.» Nysveen er fra før registrert som styreleder for både Aromasol Hagan AS og Sol Aroma Holding AS. Han er registrert med 50 i eierselskapet.

BJØRNSTAD MASKIN ENTREPRENØR er registrert som et enkeltpersonforetak i Hamar. Per Christian Bjørnstad (29) står bak. Formål: «Kjøp, salg og utleie av maskiner. Maskinoppdrag, grunnarbeid og masseforflytning. Anleggsgartnertjenester. Vedlikehold og service.»

NYE ÅSBYGDA HANDEL AS i Stange har 30.000 kroner i aksjekapital og Monica Marie Johansen (24) fra Elverum som daglig leder. Karin Hørsandlien (61) fra Åsvang er styreleder. HA hadde nylig en stor artikkel om 24-åringen som vendte «hematt» for å drive butikken der hun hadde sommerjobb for ti år siden. Hørsandlien – som jobber i rørleggerbutikken der Jan Erik Hørsandlien (64) er majoritetseier – eier butikken hilses velkommen tilbake av hele bygda.

DESIGNBYGG AS i Brumunddal har 30.000 kroner i aksjekapital og følgende formål: «Kjøp, salg, utleie, oppføring og rehabilitering av fast eiendom i tillegg til kjøp og salg av varer, samt virksomhet i forbindelse med dette. Konsulenttjenester og andre tjenesterelaterte ytelser.» Tom Sørum (47) er daglig leder og enestyre. Han er fra før registrert med roller i en håndfull andre foretak. Blant annet er han gjennom heleide Sentrum Eiendom AS eier av Profilpartner Norge AS i Brumunddal. Her var det i fjor driftsinntekter på 15 millioner kroner for tredje år på rad. For tredje år på rad var det beskjedne overskudd

ENGER AUTO AS i Mesnali i Ringsaker har 100.000 kroner i aksjekapital og har godstransport som formål. Roar Håkenstad (47) er daglig leder og enestyre. Han har fra før et enkeltmannsforetak med samme navn.

HELSET GÅRD ELNI AS på Tangen i Stange har 30.000 kroner i aksjekapital og følgende formål: «Transport, landbruk og vikartjenester samt det som naturlig står i forbindelse med dette.» Ellen Ringnes (62) er styreleder. Nils Ringnes (65) er kontaktperson og styremedlem. De er registrert med 50 prosent hver av aksjene.

LARS A. IHRSTAD (33) har opprettet enkeltpersonforetak i eget navn i Løten. Formål: «Slaktekylling, potet, korn, stråfor. Kjøp og salg av landbruksutstyr.»

VITASOFT AS i Hamar har 30.000 kroner i aksjekapital og følgende formål: «Softwareutvikling, konsulenttjenester og andre produkter (…).» Patrick Scholten (43) er daglig leder og enestyre.

MYLIFT HOLDING AS på Ingeberg i Hamar har 50.000 kroner i aksjekapital. Kari Haug Petersson (54) har 70 prosent av aksjene. Resten er likt fordelt på Ørjan Haug Petersson (28) og Kjell Rune Petersson (35). De to sistnevnte er styremedlemmer. Willy Larsen (75) er daglig leder og styreleder. Kjell Ove Petersson (64) er siste styremedlem. Alle har Hamar som adresse. Larsen er inne i en drøy håndfull ulike foretak.

THORSTAD HOLDING AS på Brøttum i Ringsaker har 210.000 kroner i aksjekapital og brøtningene Tonje Wahl Evensen (33) og Kristoffer Grøtan Olsen (32) som jevnstore eiere. Evensen er daglig leder og enestyre. Hun er styremedlem i tre andre selskap – deriblant Snørock AS på Brøttum. Det selskapet er eid av Non-Stop Dogwear AS på Brøttum og Evensen registrert som eier av en firedel av aksjene. Det raskt voksende selskapet hadde i fjor driftsinntekter på 22,7 millioner kroner.

HASAN INVEST AS i Hamar har 30.000 kroner i aksjekapital og Ucar Hasan (40) som daglig leder og enestyre. Han er fra før registrert som daglig leder og enestyre for Hedmark Engros AS i Stange. Etter jevn vekst over flere år fikk selskapet i fjor driftsinntekter på 17,8 millioner kroner. Driftsresultat og resultat før skatt ble på 1,4 millioner kroner. Selskapet, med adresse i Løten, eies 50–50 av Hasan og Bayram Badili (44).

LARSENS TAK OG BLIKK/Sentral Bil i Stange er et enkeltpersonforetak i regi av Jim Sandaker Larsen (27) .  Formål: «Hovedaktivitet: Kjøp og salg av bil/mc. Andre bransjer/tjenester: Alt innen håndverk på hytter og hus.»

30.000 KRONER er aksjekapitalen til Ivar Henriksen Eiendom AS i Brumunddal. Ivar Henriksen (54) har alle roller.

KRISTIANE DUKAN - MARY KAY er etablert som et enkeltpersonforetak i Furnes i Ringsaker. Kristiane Bakken Dukan (18) står bak etableringen. Formålet lyder slik: «Salg av hudpleieprodukter.»

30.000 KRONER er aksjekapitalen til Ismato AS i  Hamar. Tomas Samsing (44) er daglig leder og enestyre for investeringsselskapet.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00