– Ja, det er jo litt spesielt, humrer Trøen.

23-åringen er en av Norges aller yngste trafikklærere. Minimumsgrensen for å komme inn på den toårige trafikklærerutdanningen er nemlig 21 år.

Trøen lar seg likevel ikke knekke av en slik liten detalj, som i dette tilfellet kan virke noe ulogisk. Han er mest opptatt av å lære folk å kjøre på en trygg måte.

– Det er helt topp å være i gang med jobben; jeg har ventet lenge på dette. Jeg er ikke griseinteressert i bil, men jeg er opptatt av å skape trygge sjåfører i trafikken, sier han.

På spørsmål om hva slags farlig adferd han reagerer mest på ute i trafikken, svarer han kjapt og uten å nøle:

– Høy fart! Mange folk kjører generelt for fort. Det gjelder alle aldersgrupper, ikke bare ungdommer, avslutter han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.