Tirsdag ved 03.30-tiden rykket nødetatene ut til en brann i en bolig i Oluf Kolsruds gate, rett ved Storhamar skole.

Brannen ble raskt slokket, og alle beboerne klarte å komme seg ut.

De berørte personene ble evakuert, innlosjert på hotell og tatt hånd om av kommunen.

Ved 06.45-tiden opplyser politiets operasjonsleder Sidsel Svarstad at bygget har fått røykskader. Ingen av beboerne skal ha blitt skadd.

– Beboerne i en av leilighetene er fortsatt evakuert. Vi etterforsker saken på vanlig vis, sier hun til HA.

Like etter klokken sju var HA på stedet, men med unntak av et par åpne vinduer og litt skum i oppkjørselen, var det ingen ytre tegn til brann.

Årsaken til brannen er ennå ikke kjent.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.