Lørdag kveld ble en beruset båtfører stanset utenfor Hamar.

Føreren blåste til over den lovlige verdien, og fikk dermed ikke lov til å kjøre videre. Føreren er nå anmeldt for ruspåvirket kjøring.

For småbåtførere er promillegrensen på 0,8.

Like før klokken ett i natt oppdaget politiets båtpatrulje en 15-åring på vannscooter. Politiet oppretter sak fordi gutten var for ung til å føre en vannscooter med denne aktuelle motorstørrelsen.

I tillegg ble to båtførere anmeldt for å ha kjørt uten lys.

Til sammen ble 38 båter og vannscootere kontrollert i løpet av kvelden og natten.

Resten av nattens fyldige politilogg finner du her.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.