• FESTIVALSJEF: Mocci Ryen. FOTO: MATTIS RØHNE

Det var prisbonanza i formannskapet onsdag. Både Hamar-prisen og Mangfoldsprisen skulle deles ut. Skuespiller Anders Baasmo Christiansen får årets Hamar-pris, mens det var Stoppested verden som blir tildelt Mangfoldsprisen.

Mangfoldsprisen i Hamar ble delt ut for første gang i 2010. Tidligere vinnere er blant andre Storhamar fotball og gatevisa «Tett På».

Første gang i 2008

Barnekulturfestivalen Stoppested verden ble første gang arrangert på området til jernbanemuseet i 2008, og har vært arrangert årlig siden. Den samler mange tusen barn og voksne rundt kulturuttrykk fra alle verdenshjørner.

Grunnlegger og festivalsjef er Mocci Ryen.

Samler folk

Begrunnelsen for tildelingen er at det ikke er noe enkelttiltak i Hamar som samler så mange folk med ulik etnisk bakgrunn som Stoppested verden.

Det er ikke bestemt når og hvor prisen skal deles ut.

I samme møte besluttet også formannskapet å tildele Stoppested verden 300.000 kroner fra kommunens festivalpott.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.