Hillestad har et tosifra antall titler både i NM, EM og VM.

–Men det gir meg like mye å fly ute med kidsa. Det er like morsomt som å konkurrere selv, sier den erfarne hundekjøreren.

Verdensmesteren fikk et inntrykk av at også barna synes det var stas å tilbringe en dag i hundekjøringsanlegget på Gåsbu.

– Når vi har dette fine anlegget, så er det fint at det kommer folk. Det virker som de synes det er morsomt å kjøre, selv om det ikke gikk så fort. De fleste barn er glade i og interessert i hund, sier Hillestad.

Og for de firbeinte var det, ifølge Hillestad, nok også en fin dag utenom det vanlige.

– Jeg tror bikkjene synes det er morsomt å gjøre noe annet, sier verdensmesteren.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.