Klokken 01:20 i Hamar ble en mann i 20-årene pågrepet og kjørt til arresten etter å ikke ha etterkommet pålegg fra politiet.

01:33 ble en mann i 40-årene bortvist fra et serveringssted i Hamar sentrum grunnet ordensforstyrrelse i beruset tilstand.

Snaue 20 minutter senere ble en mann i 20-årene anmeldt for urinering på offentlig sted, rett utenfor et av byens serveringssteder.

Både i Elverum og Gudbrandsdalen ble det meldt om slåssing og bråk i natt.

I Elverum fikk politiet ved 01:30-tiden melding om flere personer som slåss i sentrum. En av de involverte - en mann i 20-årene - ble gitt pålegg om å forlate sentrum.

I Sel gikk det enda hardere for seg: Ved 02-tiden ble en mann i 20-årene anmeldt etter å ha skallet og bitt vakter på en festival. Ifølge politiet er det kun snakk om minimale skader på de fornærmede. Den mistenkte mannen hadde stukket fra stedet rett etter hendelsen, men ble raskt sporet opp av patruljen.

I Lillehammer måtte en svært beruset gutt i tenårene kjøres til legevakten etter et falluhell. Gutten hadde ramlet utfor en jordbakke ned mot Mesnaelva ved Lilletorget og pådratt seg sårskader.

LES OGSÅ: Nattens båtpatrulje endte med fire anmeldelser

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00