En mann i 30-årene er dømt til 21 dager i fengsel for å ha slått en politimann mot hodet.

Mannen er bosatt i Bergen, men har tilknytning til Hedmarken.

11. mars i fjor rykket en politipatrulje ut til melding om bråk.

Da politiet kom fram, forsøkte de å få kontakt med mannen. Men han bare gikk, og da tok politimannen etter armen hans for å få ham til å stoppe.

Det var da slaget falt. Politimannen ble ikke skadet, men det ble et basketak som det måtte til to politifolk for å få stoppet.

Mannen har tilstått, og nå er han dømt ti 21 dagers ubetinget fengsel.

I tillegg må han betale saksomkostninger med 5.000 kroner.

Mannen var svært beruset under hendelsen, men domstolen sier det ikke er noen formildende omstendighet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.