Daglig leder Gustav Thorsrud opplever at det vanskelig å rekruttert prosjektledere.

– Akkurat nå virker det umulig å få tak i gode fagarbeidere, sier Thorsrud.

Selv har Multi-Bygg AS til enhver tid to lærlinger i staben i både betongarbeiderfaget og tømrerfaget.

– Problemet er at det er for få ungdommer som tar yrkesrettet utdanning. Vår bransje har nok ikke vært flinke nok til å sørge for rekruttering, erkjenner Gustav Thorsrud.

Han har et klart råd til lokale ungdommer som vil bo i Brumunddal og har en sikker jobb i framtida:

– Da vil jeg oppfordre ungdommen til å ta fagutdanning. Det er flere bransjer som sliter med rekrutteringen, sier Gustav Thorsrud.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.