Statsminister Erna Solberg besøker Innlandet tirsdag.

Reisen startet på Lillehammer tirsdag formiddag. Solberg holdt et innlegg på konferansen Lifelong Learning Summit i regi av Høgskolen i
Innlandet og International Council for Open and Distance Education (ICDE). Hun besøkte også kreative aktører på Lillehammer, før hun ved 13.30-tiden ankom Ajer ungdomsskole.

Statsministeren skal delta på en skoletime i regi av Kripos. Tema er kampanjen "Delbart?", som handler om å forebygge deling av seksualiserte bilder og videoer på internett.  

Etter besøket på Ajer ungdomsskole, går turene videre til Innlandet politidistrikt, hvor statsministeren skal få en oppdatering om status i arbeidet med nærpolitireformen. Det er ikke mer enn drøyt fire måneder siden statsministeren besøkte Hamar forrige gang. Det var da hun besøkte gründer- og teknologihuset Park, for å høre hvordan det jobbes med spill, VR- og AR-teknologi i regionen.

 

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.