Tirsdag ettermiddag opplyste Innlandet politidistrikt i en pressemelding at en 12 år gammel gutt er meldt savnet. 

Politiet har grunn til å tro at 12-åringen som er meldt savnet på Hamar er forsvunnet frivillig og at det ikke ligger noen straffbar handling bak, skrev Innlandet politidistrikt i pressemeldingen tirsdag.  

Onsdag ettermiddag sier politiet i Innlandet at de fortsatt jobber med saken og gjør blant annet undersøkelser for å finne ut hvor 12-åringen er.

Politiet sier de ikke vil kommentere saken ytterligere i dag (onsdag).

12-åringen ble også meldt savnet for 14 dager siden, og ble da funnet etter få dager.

Innlandet politidistrikt skriver at de samarbeider tett med barnevernet i saken, og at de ser alvorlig på saken da dette dreier seg om en mindreårig.

Saken oppdateres.  

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.