Den danske avisen var til stede da 46-åringen ble fengslet i Ystad torsdag.

I går onsdag, ble en annen person i 20-årene varetektsfengslet i Danmark i samme sak.

Les også: To menn pågrepet for angrepet på Semou

Politiet mener de to reiste til Norge og Hamar på et torpedooppdrag da Franck Semou ble slått i hodet med det han selv omtalte var en hammer.

Begge nekter straffeskyld.

I varetektsfengslingen kom det fram at Norge ønsker 46-åringen utlevert. Fengslingen gikk forøvrig under lukkede dører, og der er derfor uvisst hvilke beviser norsk politi har mot mannen.

Den svenske dommeren mente imidlertid at det forelå grunnlag for å fengsle mannen med fare for unndragelse og bevisforspillelse. 

Den danske avisen omtaler den fengslede dansken som "en af klubbens tunge drenge", og sikter da til MC-klubben Hells Angels. De skriver også at mannen tidligere er dømt for drapsforsøk.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.