Det er Veidekke Entreprenør AS som vant anbudskonkurransen til Nye veier, og som har fått i oppdrag i å bygge nye E6 mellom Arnkværn og Moelv.

Den 43 kilometer lange strekningen er planlagt ferdig desember 2020. Nå er det planlagt mer i detalj hvordan anleggsperioden vil bli.

– Nye Veier og Veidekke har nå sittet sammen i to dager på Hotel Norge på Høsbjør i Brumunddal. På samlingen har vi koordinert våre planer, delt informasjon og etablert felles mål for utbyggingsprosjektet, sier Øyvind Moshagen, prosjektdirektør i Nye Veier.

Anleggstart blir i november. Da vil de første anleggsmaskinene bli synlige langs vegen.  De første arbeidene vil trolig starte på Bergshøgda, Brumunddal og Økelsrud. I tillegg skal Veidekke etablere rigg på Granerudjordet i Brumunddal.

I løpet av anleggsperioden vil Veidekke jobbe fire dager hver uke. 

– Veidekke planlegger å jobbe firedagersuke for å redusere ulempene for trafikantene på dagens E6. Det betyr minst mulig ulemper når det er flest biler på E6 i forbindelse med weekendtrafikken på fredager og søndager, sier Moshagen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.