Det sier prosjektleder i Hæhre Gudmund Roen.

Han tipper at E6-utbyggeren gjør innkjøp i lokalmarkedet i cirka 100 millionersklassen. Store leverandører innen asfalt har for eksempel sine hovedanlegg i distriktet.

– Hvor lenge skal dere bygge veg i Stange, Roen?

– Kontraktsfristen for hele prosjektet vi bygger, er desember 2020. Framover kommer det kontrakter på andre store jobber som jernbaneprosjektet.

– Hvilke utfordringer har dere?

– Dette er på mange måter et spesielt prosjekt i forhold til Åkersvikaområdet, hvor det er strenge krav til miljømessig gjennomføring. Samtidig har vi gode rutiner og systemer, sier Roen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.