– Det er litt uforklarlig for oss at denne typen ulykke kunne skje i et så enkelt terreng, sier daglig leder Odd Stensrud i Alpinco til avisa GD.

Ulykken skjedde altså i et område nederst i familiebakken, sør for midtstasjonen og Gudbrandsgard hotell.

Ifølge Stensrud var begge utrustet med det som anses som normalt sikkerhetsutstyr. Både tenåringen og mannen brukte hjelm.

Det har ikke meldt seg noen vitner til selve ulykken. Ifølge GD skal flere besøkende som sto i heiskø i nærheten ha hørt et smell, og sett to hardt skadde personer liggende ved siden av hverandre i løypa.

Lensmann Jon Gaarden sier at politiet nå jobber med å kartlegge helgens ulykke.

– Vi er fryktelig interessert i å høre hvis noen har sett dette. Vi vil gjerne ha kontakt med disse menneskene, sier Gaarden til NRK.

Tenåringen ble hardt skadet, og ble søndag videresendt direkte fra Lillehammer sykehuset til Ullevål i helikopter.

Mandag skal gutten fortsatt ikke være i stand til å bli avhørt av politiet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.