Banken skriver selv følgende i et innlegg:

"Noen kunder har dessverre opplevd feil når de har betalt med kort som har ført til at reservert beløp ikke slettes når pengene blir trukket. Dette har hovedsakelig rammet personer som har benyttet visa til kjøp i utlandet den siste uken, samt noen kjøp i Norge. Det har gjort at kundene får mindre disponibelt på konto enn de egentlig skulle.

Vi har startet feilrettingen og dette vil være løst i løpet av kort tid. Vi beklager til alle berørte, og hvis dette skaper akutte problemer kan dere ta kontakt med kundeservice slik at vi kan finne en løsning."

Det liker naturligvis kundene dårlig, og det er fullt rabalder på bankens facebook-side.

innlegget har i skrivende stund mer enn 300 kommentarer. Enkelte av disse fra kunder som uttrykker frustrasjon over at en slik feil kunne oppstå.

"Hadde time hos lege i Oslo, men fikk ikke parkert pga. "minus" på konto... Takk DnB for at jeg må betale parkeringsbot for å gå til legen... Regner med at dere betaler den boten..?" skriver en.

"Håper dette blir rettet oppi fort ja! Ikke første gang dette skjer." skriver en annen.

"Har over 2400 mindre på konto,og ser at det er belasta dobbelt på kjøp både i Sverige,og her hjemme!!Dett bør tilbakeføres SNAREST!!!!I dag!" skriver en frustrert kunde.

Andre tar banken i forsvar.

"Dere jobber nok så fort dere kan. Og det hjelper at de som jobber på kundeservice er fortsatt blide og forstår situasjonen." er det en som skriver.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.