Søknadsfristen gikk ut 26. november, og opprinnelig sto det 26 navn på søkerlisten.

Stillingen blir ledig etter at nåværende daglig leder Morten Lillehagen tidligere i høst varslet styret om at han ønsket å fratre som daglig leder. Han skal fortsette å jobbe i Ankerskogen med andre oppgaver når ny leder er på plass.

Seks trakk seg

Som nevnt sto det 26 navn på søkerlisten da fristen gikk ut.

Men etter at HA ba om innsyn i søkerlisten, har seks kandidater trukket seg.

Reglene er slik at dersom kandidaten ber om unntatt offentlighet, og kommunen, som er eier av Ankerskogen, ikke kan gi et slikt unntak, blir kandidaten varslet og får mulighet til å trekke seg. Det har altså skjedd med seks av kandidatene.

En av søkerne som står på lista, er Sølvi J. Amundsen Aas fra Elverum som har erfaring fra arrangørstaben til Birkebeinerrennet.

Styret i Ankerskogen svømmehall KF får bistand av rekrutteringsfirmaet The Assessement Company i rekrutteringsprosessen. De har også aktivt gått ut i markedet for å lete etter kandidater.

Styreleder Jens Gunnar Bergaust i Ankerskogen opplyser at ambisjonen er å gjøre ferdig rekrutteringsprosessen i midten av desember.

Lista

Søkerne som står på søkerlista, er:

Almir Curt, 26 år, Hedmark

Espen Fosse, 49 år, Oppland

Heidi Bø, 40 år, Hedmark

Inger-Johanne Windju Spidsberg, 20 år, Hedmark

Jenny Marie Juul Torke, 27 år, Nore og Uvdal

Kenn Bo Larsen, 52 år, Oppland

Kiatisuk Yamroj, 37 år, Oppland

Kjell Erik Nordahl, 50 år, Hedmark

Knut Tore Abrahamsen, 53, Hedmark

Lill Frantzhus, 27, Hedmark

Monica Bunes, 45 år, Hedmark

Monica Rekkedal, 28 år, Grenland

Odd Erik Jordheim, 46 år, Hedmark

Sam Cochrane, 23 år, Hedmark

Siri Andreassen, 30 år, Hedmark

Stefan Östgård, 48 år, Gausdal

Sølvi J. Amundsen Aas, 56 år, Hedmark

Tom Haarsaker, 51 år, Trondheim

Kvinne, unntatt offentlighet

Kvinne, unntatt offentlighet

Øyvind Wæraas, 38 år, Hedmark

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.