Aller først: God dag!

Vi med innearbeid er nok på vinnerlaget i disse tider.

I Hamar var det null grader og grått - og svært så stille - da jeg syklet fra Børstad til jobben i HA-huset ved seks-tiden.

Langt verre var føret på vegen mellom Trysil og Elverum: Flere vogntog slet på glatta.

Selv strøbilen havnet i grøfta.

GARANTIER FRA OSS I AVISA tilhører sjeldenhetene, men vi garanterer at du finner igjen flere butikker og andre firma du kjenner når vi i dag presenterer nesten 200 lokale firma med til dels store overskudd. Hovedartikkelen kommer fra en pizzarestaurant med oppsiktsvekkende resultat.

TRAFIKKEN GJENNOM BRUMUNDDAL blir også i dag tema i HA. Som vi har skrevet flere ganger så skaper den nye ringvegen til dels sterke reaksjoner.

JORDVERN ER ET HETT TEMA i Hamar. Vi har flere ganger skrevet om såvel rådmannen som vil bygge på dyrket mark og miljøpolitikeren som sier nei til bygging på all dyrket mark - unntatt hennes egen. Følg saken her i HA.

EN SØR DYREHISTORIE tør vi også love: I løpet av onsdagen vil vi presenterer en historie om ei ugle som får friheten tilbake.

MORGENFUGLENE hadde ved sju-tiden onsdag morgen et leserinnlegg som førstevalg: Leserinnlegget der sjukehusdirektør/lege Øyvind Graadal skrev om sykehussaken var mest lest tidlig på morgenen.

Etter hvert overtok saken om strøbilen som havnet i grøfta ved Trysil lesetoppen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.