God morgen! 

eller - ærlig talt:

God formiddag!

Med seks minus og grått vær er det kanskje like greit å holde seg inne?

I så fall er du hjertelig velkommen til å ha h-a.no som selskap.

Selv starter jeg arbeidsdagen med det min kollega Stian kaller "gjemmekontor". Hjemmekontor, altså.

I dag kommer det ganske sikkert - altså et lite forbehold siden man aldri vet i denne bransjen - saker om disse sakene:

Et ungt par flyttet fra Ålesund til Hamar fordi de hadde lyst til å prøve noe nytt. Nå har de butikk i gågata og så stort engasjement for sentrum at den ene halvparten av paret har gått helt til topps i Hamar Sentrum AS - på rekordtid. Møt han her i HA.

Om lag 25 nye etableringer - derav mange innen eiendom - vil vi også presentere. Som kuriositet kan det nevnes at illustrasjonen til denne artikkelen blir tre bilder av tre godt voksne med med tre forskjellige toppluer.

Utpå ettermiddag spiller Storhamar håndball mot Vikersund. Vi dekker kampen.

Litt senere sesongdebuterer to gutter fra Ringsaker når Lillestrøm sparker igang Tippeligaen med kamp mot BodøGlimt. HA holder deg informert.

Mer sport blir det også.

MEST LEST SØNDAG MORGEN:

Morgenfuglenes favoritt på nettet i dag var en dramatisk sak fra bygdafest i Vallset. Her ble tre personer innbrakt til politiet etter å ha vært voldelig mot tre vakter. En fjerde festgjest hadde stukket av da politiet kom.

Nest mest lest var omtalen av Ole Edvard Antonsens konsert i Hamar lørdag. Les anmeldelsen her.

Bronsen går til en av flere artikler fra fylkesårsmøtet til Hedmark Arbeiderparti der sykehus var et tema.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.