Velkommen til en ny fartsfylt og innholdsrik dag på h-a.no.

For selv om det går mot helg ligger vi ikke på latsiden. Vi jobber akkurat nå med mange saker. 

Blant annet vil vi være på plass på Sanderud i dag hvor det blir presentert ny teknologi innen psykisk helsevern. Det blir spennende.

Fredagen er dagen for mat og drikke og du vil få servert ukens restaurantanmeldelse samt tips til øl og vin i løpet av dagen.

Vi er også på plass når Kattarussen kjører sin revy i kveld.

Av andre kulturarrangementer  kan vi også nevne Oslo-Filharmonien som har stor konsert i Vang kirke, og Communion of Souls som er tilbake med konsert på Gregers.

Vi er også til stede i Hamar kino når første episode av Ylvis-brødrenes nye humorserie vises.   

Vi har også publisert en rekke saker allerede. Blant annet kan du lese om siloen i Stange-byen eller God Dag-spalten til Trond Svendsen som lengter til våren.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.