God dag!

Og for en dag: Et par minusgrader,utmerket sparkforhold og seks komma fem centimeter sporsnø i Hamar i dag.

Det eneste som er bedre (med sporsnø) enn å se ferske spor etter hare og elg i Vangsåsen er å se at avisbudet har vært innom de fleste postkassene mellom boligen og jobben.....

Og for en meny vi har her på nettavisa:

Straks legger vi ut test av en meget folkelig spisested i Løten. Vi røper god omtale.

Så kommer test av tre typer boblevin (det er jo OL-start, må vite...).

Deretter får du vite hva HAs ekspert på øl mener om et canadisk øl med fransk navn.

Av de tyngre sakene kan nevnes:

Krimreporter Trond Svendsen dekker prosedyrene i den tragiske rettssaken etter boligbrannen i Stang.

Stange-reporter Henning Holter Christensen følger opp krangelen mellom menigheten og campingen på Tangen.

Joda; så er det OL: I dag kommer vi  med en større sak der idrettshistoriker Åge Dalby, opprinnelig fra Hamar, skriver om Hedmarks historie i vinter-OL.

HamKam spiller klokken 16.00 treningskamp på Jessheim – mot Ull/Kisa som trenes av tidligere HamKam-profil Vegard Skogheim. HA er der og dekker hvert spark på ballen.

Hvis du ønsker litt hjernetrim - før fotball og OL - kan du glede deg til vår fredagsquiz. Da kan du teste hvor godt du følger med på de lokale nyhetene. Tør du utfordre en kollega?

Skulle ikke dette være nok så kommer det en rekke saker vi ikke tør å røpe her og nå.

Og:

Skulle du finne ei lokal nettavis med bedre tilbud så vil du få ei krone av meg personlig - jeg lover å sende den på epost.

HA EN GOD (HA)DAG!

PS: Her er lesernes tre på topp klokken 07.20:

1: Hamars profil innen bilsport - Atle Gulbrandsen - gleder seg over at startgrid-jentene forsvinner fra Formel 1.

2: Løtensokning fant ihjelsultet rådyr på trappa.

3: Butikk legger ned på CC Hamar. Lokalene overtas av kosmetikk-butikk.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.