Normalt er det fra plugger i ørene musikk om morgenen når meg, men i dag startet undertegnede med en liten jobb på Hamar stasjon hvor Henning Ramseth og Karoline Stømsrud avholdt minikonsert for togpendlerne.

Og mens vi er inne på tog og jernbane så kan du også få med deg utspillet fra Anette Trettebergstuen som er sterk kritisk til sittende regjering.

Også dagens leder fra HA kan være verdt å ta med seg. Den tar utgangspunktet i intervjuet med Unge Høyre-lederen Gjertrud Nordal som fortalte om den store pågangen fra mediene.

Ellers kommer det til å bli servert mange saker utover dagen.

Fra vårt bloggunivers kan du lese o Hamar-jenta Anja Engens møte med Kairo 

Torsdag er også den store anmelderdagen og nå i løpet av formiddagen legger vi ut en rekke anmeldelser fra nye filmer, bøker og musikkalbum.

Høydepunktet for mange er nok det som skjer klokken 18.00 i dag. Selv om Storhamar allerede kan kalle seg seriemester er det noe spesielt når rivalen Stavanger Oilers kommer på besøk.

Vi er som alltid på plass og gir deg fyldig dekning før, underveis og etter kampen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.