Svarene får du her på h-a.no i løpet av dagen.

Før det:

Vi ønsker deg velkommen og god morgen!

Snøen drysser vakkert ned over Hedmarken denne fjerde juledags morgenen - og alt tegner til en fin dag.

I dag vil vi blant annet presentere nyheter om følgende:

Vi har siste nytt fra kjøpesenteret Mølla i Brumunddal.

Vi kan fortelle mer om den lokale kjøpmannen i Næroset som hadde 1.200 kunder innom butikken på andre juledag.

Vi vil lage en artikkel der vi skriver om hvordan de lokale bedriftene på Hedmarken ser på framtiden.

Vi vil også skrive en artikkel om stor økning i etterspørselen etter ved.

Torsdag kveld kan du følge Storhamars kamp mot Lillehammer - slag for slag - her i HAs nettavis. Her kan du lese en sak om skadetrøbbel i Storhamar.

Litt utpå dagen vil vi presentere HA-tavla for fredag. Her kan du lese HA-tavla for i dag.

Tidlig torsdag presenterte vi en utrolig historie om et Hamar-selskap som satset flere hundre millioner kroner på et kreftsenter i Oslo.

Ta gjerne kontakt med oss - og ha en god dag!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.