Alle morgenfugler, opp og hopp. Resten av oss får krype ut av senga.

I dag var det ekstra tungt å stå opp, men den digre kaffekoppen jeg bælmet ned på veg til jobb smakte desto bedre.

Hva skal vi skrive om i dag, spør du?

Håpet er blågult! Storhamar må vinne mot Vipers hjemme i kveld i sluttspillfinalen. De var jo nære lørdag, men tapte etter ekstraomganger. Nå gjør de et nytt forsøk mot Norges beste lag.

Ellers får vi siste nytt før HamKams cupkamp mot Grorud i morgen.

Og så lover HA-sporten en liten hockeynyhet.

Enkelte skolebygninger i Hamar er i sterkt forfall. Vi bringer deg bildene, og du kan selv lese om de tillitsvalgtes alarmerende rapport.

Og hvor skal den nye ungdomsskolen i Stange ligge? Lokalpolitikerne er delt i sitt syn på saken.

Dette, og garantert mer får du ved å lese Hamar Arbeiderblad i dag.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.