God morgen!

Ordfører Einar Busterud har allerede vært ute på Facebook og presentert nyheten om at det er funnet et vikingskip i Åkersvika. Sensasjon!

I samme slengen kan vi ta med at sørkoreanske investorer kjøper hele Sjusjøen for 1,7 milliarder kroner, at Stange vil bli en del av nye Viken fylkeskommune, og at Hamar flyplass skal bygges ut i alle retninger og utvides med direkteruter til både Liverpool og Las Palmas.

For du vet vel hvilken dato det er ...?

Fra spøk til alvor: Denne mandagen jobber vi med følgende REELLE saker:

I Gjøvik tingrett kommer dommen mot politimannen fra Ringsaker som er tiltalt for en rekke alvorlige lovbrudd.

Storhamar hockey har vunnet tre av fem semifinalekamper, og kan dermed sikre finaleplass med seier over Stavanger Oilers i kveld. Kjenner vi HA-sporten rett, så blir det full dekning både før, under og etter kampen.

Vi jobber også med en sak om krematoriet i Hamar. Blir det endelig ny ovn?

Ellers presenterer vi en stor bedrift som etablerer seg med nesten 100 ansatte i Brumunddal.

På morgenkvisten har vi allerede lagt ut disse sakene:

På Ilseng måtte en kraftig nedkjølt mann i 60-årene berges opp fra elva i natt.

På SVs landsmøte ble Løten-politiker Hilde Mari Bjørke valgt inn i landsstyret. Hun fortsetter dermed ferden mot toppen av SV-politikken.

Trygg Trafikk er bekymret etter at sju personer mistet livet i trafikken i mars. Tunge kjøretøyer er kraftig overrepresentert på statistikken.

Helt til slutt: Ørjan Brendløkken benytter dagens God Dag-spalte til å skrive om ferieminner fra 90-tallet. Var ferieturene bedre før ...?

Tips oss om stort og smått på tips@h-a.no eller 62519500!

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00