God morgen!

Ordfører Einar Busterud har allerede vært ute på Facebook og presentert nyheten om at det er funnet et vikingskip i Åkersvika. Sensasjon!

I samme slengen kan vi ta med at sørkoreanske investorer kjøper hele Sjusjøen for 1,7 milliarder kroner, at Stange vil bli en del av nye Viken fylkeskommune, og at Hamar flyplass skal bygges ut i alle retninger og utvides med direkteruter til både Liverpool og Las Palmas.

For du vet vel hvilken dato det er ...?

Fra spøk til alvor: Denne mandagen jobber vi med følgende REELLE saker:

I Gjøvik tingrett kommer dommen mot politimannen fra Ringsaker som er tiltalt for en rekke alvorlige lovbrudd.

Storhamar hockey har vunnet tre av fem semifinalekamper, og kan dermed sikre finaleplass med seier over Stavanger Oilers i kveld. Kjenner vi HA-sporten rett, så blir det full dekning både før, under og etter kampen.

Vi jobber også med en sak om krematoriet i Hamar. Blir det endelig ny ovn?

Ellers presenterer vi en stor bedrift som etablerer seg med nesten 100 ansatte i Brumunddal.

På morgenkvisten har vi allerede lagt ut disse sakene:

På Ilseng måtte en kraftig nedkjølt mann i 60-årene berges opp fra elva i natt.

På SVs landsmøte ble Løten-politiker Hilde Mari Bjørke valgt inn i landsstyret. Hun fortsetter dermed ferden mot toppen av SV-politikken.

Trygg Trafikk er bekymret etter at sju personer mistet livet i trafikken i mars. Tunge kjøretøyer er kraftig overrepresentert på statistikken.

Helt til slutt: Ørjan Brendløkken benytter dagens God Dag-spalte til å skrive om ferieminner fra 90-tallet. Var ferieturene bedre før ...?

Tips oss om stort og smått på tips@h-a.no eller 62519500!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.