God morgen!

Eller - ærlig talt:

God formiddag!

Vakrere blir det neppe. Skulle du få lyst til å gjøre noe annet enn å følge HA på nettet - en kombinasjon er å anbefale - så kan jeg anbefale (!) skiløypene mellom Gåsbu og Sjusjøen. I går tok jeg turen fra Sjusjøen til Gåsbu. Løypene er helt fantastiske - HELE vegen. Utypisk nok så bommet jeg på dagen: Turen hadde vært enda bedre med dagens strålende solskinn....

I dag skal vi skrive om blant annet disse sakene:

Det blir mer om intern uro i Arbeiderpartiet i Hamar. Vi har intervjuet valgkomiteens leder. Hun vil forklare hvorfor man ønsket fornyelse i partiet. Her er den foreløpig siste HA-saken om det temaet.

Klokken 13.00 spiller HamKam treningskamp mot Tromsdalen. Det blir en spesiell kamp ikke minst for HamKam-treneren som møter gamle kjente. HA dekker kampen i Spania. Her er siste rapport fra våre reportere på HamKams treningsleir.

Apropos sport: I kveld spiller Storhamar Håndball en viktig Europa-kamp. Her er siste rapport fra vår mann som dekker kampen mot Siofok. Kampen dekkes her i kveldingen.

Levi Henriksen er tilbake i Hamar. HA dekker selvsagt opptredenen til den populære artisten fra Kongsvinger-traktene. Her kan du lese siste rapport fra kulturlivet i Hamar - publisert sent lørdag kveld. HER er den store forhåndsomtalen om lyrikkfestivalen som Henriksen setter punktum for i kveld.

Skjønner? Det er mye snadder i vente her på h-a.no.

Og: De nevnte sakene er bare en liten andel av alt vi kommer med.

Jeg minner også om at vi allerede har publisert ene rapport fra utelivet i Innlandet  natt til søndag.

Her er en nylig publisert artikkel med oversikt over hvem som fikk mest fra grasrotandelen på Hedmarken i fjor.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.