God morgen, HA-leser!

I dag er en litt stor dag for oss i HA: Vi har nemlig utvidet bemanningen på nett, slik at vi nå skal kunne gi deg de siste nyhetene fra klokken seks på morgenen og helt fram til midnatt - 18 timer i strekk.

Vi er på vakt for å holde deg oppdatert på det som skjer!

I dag serverer vi deg blant annet en matnyttig reportasje om hvordan du kan unngå matsvinn.

Vi følger også opp tirsdagens tragiske ulykke hvor en lastebilsjåfør omkom i Vallset.

Det kan også bli varetektsfengsling av mannen som er siktet for vold med skarp gjenstand i Morteruds gate i Hamar.

I Gjøvik tingrett fortsetter straffesaken mot den lokale politimannen som er tiltalt for en rekke alvorlige lovbrudd.

Kjenner vi gutta på sporten rett, så blir det garantert en hockey-sak etter gårsdagens seriesølv på Hamar vest. I morgen starter sluttspillet, og HA-sporten lader opp til det som for mange er årets høydepunkt.

Sporten følger også Storhamar håndball som i ettermiddag reiser til Molde for å spille kamp.

Ellers denne onsdagen har vi allerede lagt ut en inspirerende sak om den svært så driftige lærlingen Tor Erik Dobloug. 19-åringen fra Brumunddal brukte alle konfirmasjonspengene på å kjøpe gravemaskin, og i år satser han på seks millioner kroner i omsetning.

Vi har også lagt ut noen korte meldinger fra politiet, som både rapporterer om førerkortbeslag og ruspåvirket kjøring.

Dagens dessert er God Dag-spalten som omhandler TV-suksessen Mesternes Mester. Hvor vanskelig kan det være å vinne en slik konkurranse? HA-gjengen har diskutert lenge og grundig rundt lunsjbordet ...

Som vanlig: Har du tips, bilder eller noen andre innspill? Kontakt oss gjerne på tips@h-a.no eller telefon 62519500!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.