God morgen og god tirsdag - en merkedag for undertegnede. For etter to og et halvt år i akkurat denne stillingen er det på tide å overlate roret til ungdommen. Fra og med i morgen legger vi om turnusen og undertegnede går tilbake i jobben som vanlig skrivende journalist.

Takk for turen og de VELDIG tidlige morgenene.

Nuvel.

Hva har vi så planer om i dag?

Storhamar spiller sin siste seriekamp i kveld når de tar i mot MS. Dette er en kamp laget trolig må vinne dersom de skal kapre den viktige 2. plassen i serien - noe som vil gi iskrigerne fra Hamar vest et fortrinn når sluttspillet begynner med første kvartfinale om kun to dager.

Vi er på plass i CC Amfi og du kan følge dramaet minutt for minutt fra første dropp klokken 19.00

Vi kommer også med en sak om at nye skoler allerede har for mange elever.

Og på Gjøvik skal den tiltalte politilederen forklare seg om kokain, sex og stikkvåpen. Her er det bare å følge med.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.