God morgen og god fredag. I dag blir det en travel dag på jobb. Foruten det som ligger av naturlig arbeid, ligger det også an til litt feiring når vi skal hylle kollega Henning Holter Christensen som nylig ble 60 år.

Henning slår sikkert til med en god sak.

Det som i alle fall er sikkert er at HA er på plass på Honne ved Biri hvor det i dag avholdes såkalt perspektivkonferanse i regi av Sykehuset Innlandet. Helseminister Bent Høie er på plass og vi i HA vil selvsagt forsøke å få svar på noen spørsmål om sykehussaken.

Etter det famøse tapet mot MS i går blir det også naturlig å følge opp stemningen i Storhamar.

Fredagen betyr også quiz og matanmeldelse. I dag har vi vært i Gjøvik.

Vi kommer også med en sak om en ny app som har dukket opp i markedet. En app som er brukt av barn til mobbing og krenking. Følg med.

Vi er også på plass når verdenscupen i skøyter starter i Vikingskipet i ettermiddag.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.