I natt sov jeg relativt godt.

Det gjorde garantert ikke de som bråvåknet i Åsmarka av at senga deres sto i brann. Les mer om den saken her.

Du kan også lese om de to vinningskriminelle som ble tatt i Lørenskog, og som hadde lister over butikker i Hamar og i Brumunddal.

Vår reporter Christian E. Bergheim var på Stange ungdomsskole i går for å prate med elevene om fremtidens yrkesvalg. Les den reportasjen her.

Og det kommer mye mer utover dagen.

Blant annet driver Henning Holter Christensen og jobber intenst med de nasjonale prøvene hvor tallene nå er frigitt. I løpet av dagen kommer vi med saker hvor du kan se hvordan det gikk med din skole.

Vi skriver også om demensomsorg i Løten, om byggeaktivitet i Ringsaker og vi er på fylkestingets siste møte i 2017.

I tillegg kommer det mye mer.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.