God morgen og god mandag. I dag var det trått å komme seg på jobb. For å si det sånn: Det ble litt for sent i går med en film som varte litt lengre enn jeg trodde.

Kaffe gjør dog underverker.

Hva har vi så på menyen i dag?

Det jobbes med en større jernbanesak. Forhåpentligvis kan du få se Bane Nors nye video av de to ulike traseene og ikke minst kan du lese hvilke tanker ulike aktører har om dette. Det er bare å følge med.

HA-sporten er på plass på Børstad hvor Gaute Helstrup leder sin første økt som HamKam-trener. Vi følger også opp Storhamar hockey etter gårsdagens seier mot MS.

Ellers er det flere andre ting som er på gang, men som er litt usikkert om kommer i dag. Derfor tør jeg heller ikke nevne dem i denne morgenblogg.

Skjer det hendelser snur vi oss selvsagt rundt og har du tips eller innspill må  du ikke nøle: Ta kontakt!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.