God morgen, HA-leser!

Vinteren og kulda har åpenbart kommet for å bli, så da gjør vi det beste ut av situasjonen: Vi sender nemlig vår rutinerte skiløper, engerdøl og ekspedisjonsleder Trond Lillebo til fjells for å teste skiløypene på Budor. I løpet av dagen oppdaterer vi med siste nytt fra sporet.

Denne torsdagen fortsetter vi også vår serie med ferske meningsmålinger fra lokalpolitikken. Senterpartiet har gjort det sterkt i både Stange, Løten og Ringsaker, men hvordan er stemningen i Hamar? I dag kommer svarene fra innlandshovedstaden.

HA-sporten har pakket hockey-kofferten og er straks på vei til Stavanger, hvor det i kveld spilles toppkamp mellom Storhamar og Oilers. Vi oppdaterer med siste nytt både før og etter kampstart klokken 19:00.

Ellers denne morgenen har vi allerede publisert følgende saker:

Vi har testet årets julegater! Hvem er best av Hamar, Brumunddal, Moelv, Stange og Løten? I våre øyne er vinneren helt soleklar.

HA-sporten er i Italia og har tatt en god prat med far og sønn Solbakken. Markus mener Ståle fungerer som en slags agent, men faren er ikke enig ...

Hvis du sovnet tidlig i går, så fikk du kanskje ikke med deg denne: HA har vært på premieren til Damenes Aften, og her kan du lese vår anmeldelse.

Fra politiet er det ikke så mye nytt å melde, men i løpet av natten stanset de to personer med narkotika i en bil i Gjøvik.

Helt til slutt, på siste side i papiravisen: Hanne Maren Torpen Hokstad har prestert å flytte inn i nytt hus rett før jul. Det skaper naturlig nok en del ekstra stress. Her kan du lese dagens muntre God Dag-spalte.

Har du tips eller innspill om stort eller smått?
Kontakt oss gjerne på tips@h-a.no eller telefon 62 51 95 00!

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00