God morgen!

Og ikke nok med det:

God helg!

Det er jo straks helga og noen fridager for de fleste av oss. Noen av oss har til og med jobbet inn litt slik at det blir flere fridager - intet mindre enn to frihelger på rad. Uten arbeidsdager som "forstyrrer" der i mellom.

Nok om det!

I dag skal vi jobbe med disse sakene:

I Ringsaker er det behandling av budsjettet. Med tre milliarder kroner i potten er det en stor sak. Vi kommer med flere saker utover dagen.

Vi vil i dag presentere den nye fotballhallen på Hamar vest. Det er ikke noe småbygg. Vi har tegningen. 

Kultur-redaksjonen kommer med en sak om Tater-Milla.

Vår ekspert på langrenn er på Beitostølen og følger sesongstarten for langrennsløperne. Hedmarken er godt representert med både landslagssmører og løpere.

En sak om været – vinklet opp mot det varme novemberværet – kommer også. Vi sammenligner med hvordan det så ut i fjor.

I dag er det rettssfri i Janne-saken. HAs solide dekning har blitt lest mer enn noe annet denne uken. Her er den siste kommentaren om Janne-saken - med direkte og indirekte lenking til flere titalls saker.

Snart - allerede ved 08-tiden - kommer denne ukens tester av mat, vin og øl.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.