God morgen og god torsdag. 

I dag var det en støl frontsjef som karret seg til arbeid mens de aller fleste andre lå å sov. Slik blir det når kroppen eldres, selvinnsikten er borte og man fortsatt inni hodet tror man behersker spillet fotball.

Selvinnsikten er dog ikke verre enn at jeg skjønner at min form for idrettsaktivitet ikke når det som kreves for å komme i HAs spalter.

Det er det andre som har og du skal ikke se bort i fra at det kommer artikler om både hockey, Storhamar håndball og HamKam i løpet av dagen.

I dag trer også en pubdriver fram. Møt henne i HA i dag.

Og hva driver de egentlig med i kommuneledelsen i Stange? HA fortsetter å følge barnehageskandalen i Ottestad.

Janne-saken nærmer seg med start på rettssak førstkommende mandag. Også i dag kommer vi med en ny sak.

Ellers oppdater vi med større og mindre hendelser samt en hel rekke med andre saker.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.