Det skulle være en dag med null stress. Jeg sto opp ekstra tidlig. Tok meg en kopp kaffe mens jeg stirret ut av vinduet på mørket og begynte å spasere til jobb.

Det var nok ikke tilfeldig at det var like ved Prestrudsenteret jeg oppdaget at jeg jo ikke hadde med PC-en min.

Men ett ble starten mer travel enn jeg hadde tenkt. 

Men jeg kom meg da på jobb.

Der har jeg blant annet lagt ut saken om køene i Hamar og hvordan det kan prege oss bilister.

Du kan også lese om det vanvittige reiseprogrammet lokale 3. divisjonsklubber skal gjennom neste sesong. Vi snakker altså nivå 4!.

Senere i dag får du kultursaker på Prøysenhuset og en sak om Adam Douglas.

I tillegg skriver HA om Ringsakers budsjett på tre milliarder som behandles politisk. I Hamar får politikerne besøk av jernbanedirektoratet.

Les mer om disse sakene, samt mye annet utover dagen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.