God morgen!

Siden det er tirsdagen - midt mellom alt unntatt siste arbeidsdag i uken for noen av oss - går vi rett på sak.

Her er litt av dagens meny:

Klokken 18.30 møtes Storhamar Hockey og Sparta – og Fredrik Söderström og Sjur Robert Nilsen. Det oppgjøret følger du her. Slag for slag.

Onsdag er det ny håndballkamp mellom Storhamar og Byåsen. HA-sporten kommer med forhåndsomtale i dag.

I forkant av helgas vinfestival kommer vi med en forhåndsomtale der vi ser på hvor stor interessen er.

I dag starter en spennende rettssak i Hamar der en såkalt utenlandsk «terapeut» er saksøkt etter at en voksen mann fra Hedmarken døde etter det som kalles et smertehelvete. HA ønsker å være i retten.

Hvor høyt får man bygge i Kvartal 54 – på tomta der en lokal menighet tapte millioner på en konkurs? Litt av svaret håper vi å kunne gi her.

Vergeordningen har kommet i fokus etter Tolga-saken. Vi kommer med en lokal sak der vi ser på hvor mange klienter en verge kan ha.

Vi er også til stede i fylkestinget der Hedmarks politikere diskuterer tilstanden i den videregående skolen.

To hockeyblogger kommer ganske sikkert i løpet av dagen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.