God morgen!

Nok en morgen med strålende (!) fullmåne, minus 10 og fine sykkelforhold (bortsett fra litt is) kan det krysses av for.

At det er den siste arbeidsdagen i denne økta er vel heller ikke noe stort minus.....

Hva skjer så i dag?

Noen ganger er det litt vanskelig å si - i denne bransjen.

En grunn til det er at vi ikke alltid vet hva reporterne skal drive med noen timer fram i tid.

En annen grunn er at vi ikke kan røpe hva vi har på gang. I dag har nyhetsredaktør John Arne Holmlund et par slike godbiter på luringa: "Hvis vi skriver hva slags saker dette er så kaster konkurrentene seg på". sier sjefen og holder kortene tett til brystet.

Avsløringene får du her - fortløpende.

Helt sikkert er det at vi vil skrive at Hedmark Arbeiderparti avvikler seg selv og slår seg sammen med Oppland Arbeiderparti. Den nyheten får du mer om ganske så snart. Hedmark Ap følger dermed etter Hedmark Høyre.

Tirsdag morgen leste HAs nettlesere helst om disse tre sakene:

Brumunddøl og norgesmester Aleksander Melgalvis er lei seg for at mora ikke likte at han ikledde seg intet annet enn en kongepokal.

Bilfører glemte å hekte fra fylleslangen og dro med seg hele bensinpumpa i Hamar. Denne saken havnet på nasjonale medier og fikk følgelig ekstra mye lesere.

Nyhetssaken om at 240 topper fra næringsliv og politikk fikk gratis billetter for seg og sine partnere til Elton John-konserten - etter å ha deltatt på et seminar som kostet 240.000 kroner - ble også mye lest tirsdag morgen. Ved 07.40-tiden hadde kommentarfeltet flere "gråtefjes" enn "smilefjes". Si din mening hos oss - og si din mening om oss!

Ha en rimelig dag!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.