God morgen!

Det er torsdag, og det er det nærmeste vi kommer fredagen som ringer inn til helga. Lett duskregn i Hamar denne morgenen, men utmerket sykkelføre.

Det vil si 10 grader (pluss) - bare noen dager før vinterdagen som er til glede for mange av oss.

I dag skal jeg først be om unnskyldning: Unnskyld!

I går lurte jeg deg: Jeg skrev i morgenbloggen at vi skulle komme med en sak om elever som heller går på skolen for å lære matte enn å ta høstferie. Den saken fikk vi ikke publisert før nå klokken 06.45. Her er saken - litt senere, men mye bedre enn jeg trodde i går.

Du har kanskje sett at vi i mindre grad enn i gamle dager - altså i fjor - skriver at vi i dag "kommer med" det og det. Vi skriver heller "jobber med". Det er fordi det er en viss usikkerhet (pent sagt) i hva vi lykkes med.

Dette føler vi oss ganske trygge på å klar i dag:

Vi skal også på NM i fuglehunder. Flere hundre hunder skal sette hverandre stevne i Hamar.

En forhåndsartikkel om en lokal mann som er tiltalt for omfattende narkotikahandel blir det også

HamKam-juniorene risikerer degradering – det vil Pål Jacobsen - en fagmann av de sjeldne - skrive om.

Storhamar Hockey drar omtrent rett fra Tsjekkia til ny bortekamp mot Ringerike. Der er også HA-sporten. Her er siste nytt om hockeyheltene.

Sportsredaksjonen følger også Fart-jentene videre jakt i opprykkskampen.

Forslaget til kommunevalglista fra Hamar Ap vil vi også se nærmere på. Her kan du se hele lista og lese om HamKam-kjendisen som satser på politikken.

OBS: En liten konkurs innen byggebransjen satser vi også på å skrive om. Her kan du lese om konkursen i det ferske Hamar-selskapet vi skrev om i går - det ble en av onsdagens mest leste saker.

Med andre ord: Det kommer litt av hver i dag også!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.