God morgen!

De tre setningene over - i ingressen - utgjør om lag ti prosent av de sakene vi vil presentere på HAs nettavis i dag.

Vi kommer altså med om lag 30 nyhetssaker i løpet av dagen!

Uttrykket ingress finner man i dag oftest igjen i Italia - og da aller helst på kjøpesentre:

Ingresso betyr nemlig inngang.

Apropos inngang: En av dagens saker handler om et inngangsparti som ikke blir gjenåpnet av dagens driver: En restaurant i Hamar sentrum har nemlig stengt dørene. Eieren forteller til HA hvorfor. Restaurantdriveren, som også har andre utesteder i Hamar, forteller om en krevende tid også for disse spisestedene.

Svarene får du her!

Vi kommer ganske sikkert med fyldig dekning av møtet der Hamars ledende politikere skal diskutere situasjonen i kulturskolen.

Også den saken kan du lese om først - og best - her på h-a.no!

Dagens søteste sak er ganske sikkert historien om mannen som i 1938 flyttet fra Stange til USA. Nå kommer han tilbake til Stange - for å spille golf.

97-åringen møter du her - på h-a.no.

Sportsredaksjonen byr på blant annet følgende:

Marit Bratberg Lund debuterer på A-landslaget i fotball torsdag. HA-sporten er på plass i Sverige og lager forhåndsstoff.

Follo og Storhamar møtes i håndballcupen. Dekningen får du her.

Storhamar-toget i hockey dundrer på. Stjernen er neste motstander. Les forhåndsomtale her.

 

HER er noen av sakene som leses mest denne onsdag morgenen:

Hamar kommune tar selvkritikk i varslersak.

Hamar kommune får refs av HA.

Vil du lese noe litt mer koselig så anbefales denne lille petiten (smør på flesk) der HAs hårløse Chriistian E. Bergheim forklarer hvorfor en hårløs mann kjøper stor hårføner.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.